Bavariaklubben Hjemmeside
Forum Home Forum Home > Bavaria modeller > Bavaria modeller - 30' eller 50' - Cruiser eller Vision?
  Aktive innlegg Aktive innlegg RSS Feed - Bavaria 40/41 Cruiser
  FAQ FAQ  Søk i Forum   Events   Registrer deg Registrer deg  Logg inn Logg inn

Bavaria 40/41 Cruiser

 Svar Svar
Forfatter
Melding
ElGapitan View Drop Down
Medlem
Medlem
Avatar

Medlem siden: 12 July 2016
Points: 1
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Sitat ElGapitan Sitat  SvarSvar Direkte Link til dette innlegg Innlegg: Bavaria 40/41 Cruiser
    Postet: 12 July 2016 den 21:00
Hei,
vi er i prosessen der vi kanskje skal skifte båt fra vår franske 33 foter og ser på ulike muligheter. Etter at vi traff noen hyggelige mennesker i en 40 cruiser fra 2011 så synes kona at dette er en så kjekk båt at den seilte opp som ett godt alternativ, men jeg beholder en sunn skepsis, skal ikke helt si at dette er helt upåvirket av andres mening, så ville satt pris på en refleksjon med de som har båt fra Bavaria.
Jeg synes båten ser utrolig flott ut, men hvordan er det å kjøpe en ny båt fra Bavaria? Hvordan er utstyrsnivå etc? Er det mer fornuftig å importere selv? For eksempel fra Danmark eller Tyskland?

Til Toppen
Vindøyet View Drop Down
Medlem
Medlem
Avatar

Medlem siden: 18 February 2015
Sted: Vestfold
Points: 51
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Sitat Vindøyet Sitat  SvarSvar Direkte Link til dette innlegg Postet: 13 July 2016 den 14:43
Lunde båt var en seriøs forhandler som tok vare på kundene sine og fulgte godt opp på service og ettermarked. Dessverre kastet de inn håndkleet litt tidligere i sommer. Så pt er det vel ingen aktive Bavaria Seilbåt-forhandlere i Norge. Da er vel eneste mulighet å importere selv, med de utfordringer det er med å følge opp garantisaker.
Til Toppen
 Svar Svar
  Share Topic   

Gå til Forum Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.10
Copyright ©2001-2017 Web Wiz Ltd.