Bavariaklubben Hjemmeside
Forum Home Forum Home > Styret (hele landet) og lokal avdelinger > Nord Norge - avdeling av Norsk Bavaria Klubb
  Aktive innlegg Aktive innlegg RSS Feed - Det blir Bavariatreff på fredag 24.
  FAQ FAQ  Søk i Forum   Events   Registrer deg Registrer deg  Logg inn Logg inn

Det blir Bavariatreff på fredag 24.

 Svar Svar
Forfatter
Melding
Bernt View Drop Down
Moderator Lokal avd
Moderator Lokal avd
Avatar

Medlem siden: 29 November 2005
Sted: Nordland
Points: 68
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Sitat Bernt Sitat  SvarSvar Direkte Link til dette innlegg Innlegg: Det blir Bavariatreff på fredag 24.
    Postet: 20 June 2011 den 21:41
Det blir et enkelt Bavaria treff på Nordskot fredag. Hovde Maritim kommer med den nye Bavaria 36 og vil vise denne fram og som representanter fra Hovde og Bavaria vil Odd Rane Hovde og Lars Erik Karlsen være tilstede. Odd har tilbudt at alle som kommer kan få sett over riggen sin, og bli gitt råd og vink hvis det er ting som bør rettes. Men det vil ikke være tid for dem å rette rigger. Vi har ikke noe foredrag eller møte, men inviterer alle Bavaria seilerne til kaffe og vafler og en seilprat mellom kl 14 og 15. Hovde Maritim vil være tilstede fra kl 12:00. 16 Bavaria båter er påmeldt. Fristen for påmelding i LYS-klasse går ut i dag. Så fort dere. Tur-klasse deltakerne har et par dager til.
Bernt
Til Toppen
Bernt View Drop Down
Moderator Lokal avd
Moderator Lokal avd
Avatar

Medlem siden: 29 November 2005
Sted: Nordland
Points: 68
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Sitat Bernt Sitat  SvarSvar Direkte Link til dette innlegg Postet: 22 June 2011 den 21:43
Vi er nå 19 påmeldte bavariabåter på Hovde Vestfjordseilasen og utgjør over 20% av hele seilasen og over 25% av de klassene som vi stiller i. Dette er bra.
Hovde Maritim stiller med premie til raskeste Bavariabåt over Vestfjorden korrigert med LYS-tall. Siste sjans til å melde seg er i morra torsdag 24. juni. Velkommen.
Bernt
Til Toppen
 Svar Svar
  Share Topic   

Gå til Forum Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.10
Copyright ©2001-2017 Web Wiz Ltd.