Bavariaklubben Hjemmeside
Forum Home Forum Home > Styret (hele landet) og lokal avdelinger > Nord Norge - avdeling av Norsk Bavaria Klubb
  Aktive innlegg Aktive innlegg RSS Feed - Flott treff og seilas
  FAQ FAQ  Søk i Forum   Events   Registrer deg Registrer deg  Logg inn Logg inn

Flott treff og seilas

 Svar Svar
Forfatter
Melding
Bernt View Drop Down
Moderator Lokal avd
Moderator Lokal avd
Avatar

Medlem siden: 29 November 2005
Sted: Nordland
Points: 68
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Sitat Bernt Sitat  SvarSvar Direkte Link til dette innlegg Innlegg: Flott treff og seilas
    Postet: 08 July 2008 den 08:13
Ca 15 Bavariabåter var kommet til Nordskot da Bavariatreffet starta fredag 27. juni. En del kom allerede torsdagen og Bavariabåtene var godt synlig på de beste bryggeplassene foran Hovde-Vestfjordseilasen. Hovde Maritim stilte også med tre utstillingsbåter: de nye Bavaria 38 og 40 og en Bavaria vision 44.
Programmet starta fredag kl 12:00 og ca 20 personer var med. Det ble tre presentasjoner, om start og trimming på neste dags seilas, om sikkerhet og en presentasjon av representantene fra Bellamarin, Lunde båt og Hovde Maritim og firmaene deres.
Under temaet Sikkerhet ble en enige om at neste års samling skulle fokusere enda mer på dette temaet og skulle inneholde forskjellige praktiske øvelser som åpning av redningsflåte med mer. Komiteen vil følge opp dette.
I pausene ble det servert vafler og kaffe ute.
Etterpå var representantene fra Hovde, Lunde og Bellamarin om bord i flere av båtene med råd og tips.
På Hovde-Vestfjordseilasen starta og fullførte 26 Bavariabåter. Dvs 23% av de totalt 111 båtene som startet. Blant de startende var det også 16 tradisjonsbåter. Dvs at i de klassene som Bavariabåtene seiler i var det mer enn 25% Bavariabåter. Få seilaser har en så stor deltakelse av Bavariabåter og vi i Bavariaklubben Nord-Norge er stolte av denne deltagelsen på Hovde-Vestfjordseilasen.
I LYS-klasse 2 ble Bjørn Johansen med sin Bavaria 39 nr 2. Og klassen Tur 2 var både nr 1 og 2 Bavariabåter.
Bjørn Johansen fikk premie for raskeste Bavariabåt i LYS-klassene og Are Wiik for raskeste i Tur-klassene. Resultatene fra Hovde-Vestfjordseilasen finner du
her.

Redigert av Bernt
Bernt
Til Toppen
 Svar Svar
  Share Topic   

Gå til Forum Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.10
Copyright ©2001-2017 Web Wiz Ltd.