Bavariaklubben Hjemmeside
Forum Home Forum Home > Regatta > Regatta arrangementer
  Aktive innlegg Aktive innlegg RSS Feed - Færderseilasen 2009
  FAQ FAQ  Søk i Forum   Events   Registrer deg Registrer deg  Logg inn Logg inn

Færderseilasen 2009

 Svar Svar
Forfatter
Melding
Phantomas View Drop Down
Medlem
Medlem


Medlem siden: 15 April 2009
Sted: Oslo
Points: 11
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Sitat Phantomas Sitat  SvarSvar Direkte Link til dette innlegg Innlegg: Færderseilasen 2009
    Postet: 15 April 2009 den 22:11

Styret i Bavariaklubben har besluttet å droppe egne Bavaria-klasser i Færderseilasen 2009.

 I sammenheng med at flere av oss velger å seile i LYS klassene og at spredningen i LYS-tallene er stor mellom de enkelte båtene (med / uten spinnaker, fast / foldepropell, kort / lang kjøl), er vi overbevist om at dette er en bedre løsning. Det er også en kjennsgjerning at av alle båttyper er Bavaria mest (best ) representert - noe vi også bør være på resultatlistene, kanskje?

KNS ønsker også å redusere antall klasser for å gjøre administrasjonen mellom målgang og premieutdeling om mulig mindre hektisk.

Bavariaklubben kommer derfor til å sette opp premie til beste Bavaria på de forskjellige banene (runding Mefjorden, Hollenderen og Tristein). Disse premiene vil bli utdelt som vanlig på premieutdelingen i Horten av KNS.

For påmeldte i TUR-klassen som ikke har LYS-tall (målebrev) skal vi så godt som mulig evaluere seilt tid med antatt LYS-tall slik at alle skal få muligheten til å kjempe om premiene. Dette blir en manuell jobb vi må gjøre før premieutdelingen, så det beste hadde vært om dere meldte dere på med et LYS-tall.

God seilas!

Beste hilsener,
Lars J. Sørbo
Til Toppen
 Svar Svar
  Share Topic   

Gå til Forum Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.10
Copyright ©2001-2017 Web Wiz Ltd.