Bavariaklubben Hjemmeside
Forum Home Forum Home > Båtpraten > Skrog og dekk
  Aktive innlegg Aktive innlegg RSS Feed - Sammenføyning av skrog og dekk Bavaria 44A
  FAQ FAQ  Søk i Forum   Events   Registrer deg Registrer deg  Logg inn Logg inn

Sammenføyning av skrog og dekk Bavaria 44A

 Svar Svar
Forfatter
Melding
Valle View Drop Down
Medlem
Medlem


Medlem siden: 29 October 2021
Points: 4
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Sitat Valle Sitat  SvarSvar Direkte Link til dette innlegg Innlegg: Sammenføyning av skrog og dekk Bavaria 44A
    Postet: 29 October 2021 den 14:15
Spørsmål fra 2015 som er aktuelt i dag. Noen som kan hjelpe?

Hei, kan noen fortelle meg hvordan dekk og skrog er føyd sammen på en Bavaria 44AC 2003 modell? Det jeg konkret er på jakt etter er hvordan en har løst det å få til en god tetning i sammenføyningen mellom skrog og dekk.

Båten har en langsgående teakplank på toppen av saammenføyningen. Langs utsiden og nedunder denne, løper det en tilsvarende teakplank.
Bakgrunnen for spørsmålet er selvsagt lekkasje av ferskvann inn i båten, og derav vann som blir liggende i rommet der hvor lensepumpene henter vann fra. En kan også se vann som lekker inn i skapene som går langetter oppe i salongen.
Båten befinner seg i Middelhavet, og en ser tydelig at mye sol og salt har degratert tetningsmassene som er brukt på og langs nevnte teakplanker. Det kan derfor være rimelig å stille spørsmål ved om vann som finner vei ned mellom disse degraderte tetningene, også kan finne veien videre ned i sammenføyningen mellom dekk og skrog.
Det er selvsagt også greit å få høre om andre kan ha erfaringer med lekkasje ned fra sammenføyningen mellom dekk og skrog, samt om noen har funnet ut hvordan dette vannet finner sin vei videre ned i bunnen av båten?
B Valle
Til Toppen
 Svar Svar
  Share Topic   

Gå til Forum Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.10
Copyright ©2001-2017 Web Wiz Ltd.