Bavariaklubben Hjemmeside
Forum Home Forum Home > Båtpraten > Instrumenter og elektronikk
  Aktive innlegg Aktive innlegg RSS Feed - Vindmåler gir ikke signal til instrument
  FAQ FAQ  Søk i Forum   Events   Registrer deg Registrer deg  Logg inn Logg inn

Vindmåler gir ikke signal til instrument

 Svar Svar
Forfatter
Melding
Thorbjørn View Drop Down
Medlem
Medlem


Medlem siden: 11 May 2012
Sted: Bergen
Points: 21
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Sitat Thorbjørn Sitat  SvarSvar Direkte Link til dette innlegg Innlegg: Vindmåler gir ikke signal til instrument
    Postet: 10 August 2020 den 21:29
Vindmåler (Raymarine) til min Bavaria 36 C 2011 fungerte sporadisk til den døde helt for et par år siden. Jeg sjekket og renset kontaktene med kobling i mast.
Forhandler sier at det ikke hender at både vindretning og vindhastighet forsvinner samtidig, hvorpå det trolig er kablingen som svikter.
Er det noen som har testet vindsensor direkte mot instrument? Kobler man seg i så fall inn direkte i instrumentkonsoll, eller i kobling i mastefestet?
Hvis feilen er kabelbrudd i mast, kan ny kabel trekkes via den gamle, eller enda bedre, kan man ha trådløse forbindelse fra giver i mast til instrument?
Lettmatrosen
Til Toppen
Sætre View Drop Down
Medlem
Medlem


Medlem siden: 08 August 2020
Points: 1
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Sitat Sætre Sitat  SvarSvar Direkte Link til dette innlegg Postet: 14 August 2020 den 08:57
Hei - vi har samme utfordring, kjøpte båten nylig og feilen fulgte med... 
Til Toppen
 Svar Svar
  Share Topic   

Gå til Forum Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.10
Copyright ©2001-2017 Web Wiz Ltd.